Skip to main content

De folie zit er op! En nu?

Dirk-Jan en Niels

Op deze pagina kunt u alle belangrijke informatie en vragen vinden nadat we de folie bij u geplakt hebben.

 

 

U zou ons erg helpen om een review achter te laten!

Plaats een review

Frequently asked questions

Kan ik de ramen wassen?

Wij wassen de ramen altijd als we de folie er op geplakt hebben. Wij adviseren om de ramen pas weer te wassen na minimaal 8 weken. Dan heeft de folie de tijd gehad om te drogen en te hechten aan het raam. Na 8 weken kunt u de ramen wassen doe dit met water en een klein beetje zeep. Gebruik geen middelen zoals Glassex. Ook bieden wij een service voor glasbewassing!

Er zitten kleine bellen onder de folie

Het kan zijn dat er kleine bellen onder de folie zitten of dat deze komen na een aantal dagen. Geen paniek dit hoort erbij. Deze bellen verdwijnen na 4 tot 8 weken.

Kan ik de raamfolie altijd verwijderen

Jazeker dit is mogelijk! Wij kunnen dit ook tegen een kleine vergoeding komen doen dat zorgen we dat de folie er helemaal af gaat en geen resten achter laat!

Een rakel waar we folie mee plaatsen.

Neem contact met ons op

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van tint folie op ramen van huizen en bedrijven. Als je op zoek bent naar bescherming tegen UV-stralen, privacy of jou huis wilt afschermen tegen de warmte van de zon, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en prijzen. We horen graag van je!

06-36349380 info@raamfoliespecialist.com Plaats een review

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    Het plaatsen vaan raamfolie